beantwoord

Genexis tijdelijk afkoppelen?

  • 12 december 2013
  • 1 reactie
  • 2766 keer bekeken

Badge +4
Wegens verbouwwerkzaamheden moet de Genexis tijdelijk van de muur. Is dit uberhaupt mogelijk zonder de verzegeling te verbreken?

http://i44.tinypic.com/e6sh6p.jpg

Bijna alles aan het kastje lijkt nogal los te zitten, buigbaar plasic enzo, maar heb niet het idee dat het echt de bedoeling is?

Ik snap dat de glasvezel gevoelig is, maar hij hoeft eigenlijk alleen maar een paar graden naar voren tijdelijk, om de muur af te kunnen werken, waarna hij weer terugkan op zijn plek. Of moeten we om het modem heen gaan stuccen? 😃
icon

Beste antwoord door Peer1 12 december 2013, 14:29

@erikk,Het is niet mogelijk om het glasvezelmodem van de muur af te halen zonder de verzegeling en daarmee de glasverbinding te verbreken. Als deze verbroken wordt, dan moet dit worden hersteld door een monteur en daar zitten hoge kosten aan verbonden. Je zal in dit geval om het modem heen moeten werken.Peer
Bekijk reactie

1 reactie

Badge
@erikk,

Het is niet mogelijk om het glasvezelmodem van de muur af te halen zonder de verzegeling en daarmee de glasverbinding te verbreken. Als deze verbroken wordt, dan moet dit worden hersteld door een monteur en daar zitten hoge kosten aan verbonden. Je zal in dit geval om het modem heen moeten werken.

Peer

Reageer