De 5 grote voordelen van glasvezel

  • 14 februari 2019
  • 2 reacties
  • 73 keer bekeken

Reputatie 3

1. Altijd een stabiele privé verbinding

Een glasvezelverbinding loopt direct naar jouw huis, dus zonder onderbrekingen in de wijk. Je hebt je eigen privé verbinding en hoeft het internetsignaal niet met je buren te delen. Het grote voordeel hiervan is dat je een uiterst betrouwbare verbinding hebt en naar hartelust kunt Skypen zonder haperingen en op hoge kwaliteit YouTube-videos kunt kijken zonder dat ze moeten bufferen.

2. Extreem hoge snelheid

Met glasvezel behaal je de hoogst mogelijke internetsnelheid. Zo kun je probleemloos grote bestanden downloaden terwijl je op je televisie een Netflix-serie in Full HD-kwaliteit kijkt. Iemand anders in huis streamt muziek tijdens het online gamen. Ondertussen is je laptop bezig met het versturen van vakantiefoto’s naar vrienden en familie. Met glasvezel gaat dit allemaal probleemloos én snel.

3. Downloaden en uploaden

Een ander voordeel van glasvezel is dat je download- en uploadsnelheid hoog zijn. Dat betekent dat je bestanden als foto’s, video’s en PDF’s snel kunt ontvangen en versturen. Zowel mensen die vanuit huis werken als fanatieke gamers hebben hier veel baat bij en willen nooit meer anders.

4. Constant HD TV

Met glasvezel geniet je altijd van de hoogste kwaliteit tv-beelden, óók op meerdere apparaten tegelijk. Bekijk de doelpunten van je favoriete voetbalclub in hoge kwaliteit en mis geen enkel detail tijdens het kijken van films. Glasvezel zorgt ervoor dat je tv kunt kijken via het internet zonder dat de verbinding hapert. De constant goede kwaliteit zal voor velen een verademing zijn.

5. Veel keuzevrijheid

Bij Telfort heb je met glasvezel veel vrijheid. Je kiest simpelweg zelf het glasvezelabonnement dat bij jouw wensen en portemonnee past. Wil jij graag alle zenders om de nieuwste films te zien en live voetbal te kijken? Dat kan! Kies je voor een abonnement waarbij je onbeperkt naar muziek kunt luisteren of wil jij alleen televisie kijken via het internet? Er is van alles mogelijk.
In Nederland is glasvezel al beschikbaar voor miljoenen mensen en dat aantal groeit snel. Omdat glasvezel zoveel voordelen biedt, wordt er hard gewerkt aan de landelijke beschikbaarheid ervan. Benieuwd of glasvezel ook bij jou in de buurt beschikbaar is? Doe de postcodecheck via de website van Telfort!

2 reacties

Reputatie 8
Badge +11
Hoi Dduck, dit is een heel mooi topic. Ontzettend bedankt voor het delen. 🙂

Reageer