beantwoord

Broadband lampje valt steeds uit

  • 5 september 2019
  • 1 reactie
  • 58 keer bekeken

Reputatie 1
eke keer als ik alle stappen gedaan heb wat er vermeld staan blijft het broadband lampje af en tow knipperen en soms valt die helemaal weg heb hem al een paar keer gerest weet niet meer wat ik ermee moet
icon

Beste antwoord door Alexandra - Telfort 9 september 2019, 09:51

Goedemorgen @chena, ik begrijp dat je al verschillende dingen hebt geprobeerd, maar dat je internetverbinding toch steeds wegvalt. Dat is niet de bedoeling, goed dat je dit laat weten.Ik heb je gegevens erbij gepakt en zie dat mijn collega van de klantenservice een monteur voor je ingepland heeft. De monteur staat vanochtend ingepland zie ik. Fijn dat dat al geregeld is. Laat je weten hoe het bezoek van de monteur afgelopen is en hoe het daarna met je verbinding gaat?
Bekijk reactie

1 reactie

Reputatie 8
Badge +11
Goedemorgen @chena, ik begrijp dat je al verschillende dingen hebt geprobeerd, maar dat je internetverbinding toch steeds wegvalt. Dat is niet de bedoeling, goed dat je dit laat weten.

Ik heb je gegevens erbij gepakt en zie dat mijn collega van de klantenservice een monteur voor je ingepland heeft. De monteur staat vanochtend ingepland zie ik. Fijn dat dat al geregeld is. Laat je weten hoe het bezoek van de monteur afgelopen is en hoe het daarna met je verbinding gaat?

Reageer