beantwoord

Brief met inloggegevens

  • 19 december 2013
  • 5 reacties
  • 902 keer bekeken

Hallo Telfort,

Op 12 december heb ik van jullie een brief ontvangen met mijn inloggegevens van Mijn Telfort, het betreft hier alleen het wachtwoord. In de brief staat dat ik eerder mijn gebruikersnaam zou moeten hebben ontvangen maar dit is helaas niet zo.

Zouden jullie mij kunnen vertellen hoe ik deze gegevens alsnog kan achterhalen? Ik zou namelijk graag de status van mijn aanvraag willen volgen.

Met vriendelijke groet,

Joost
icon

Beste antwoord door Peer1 19 december 2013, 15:50

@jpstm,Ik heb jouw gegevens ontvangen en meteen een nieuwe brief gestuurd. Deze brief zal je binnen enkele werkdagen ontvangen.Peer
Bekijk reactie

5 reacties

Badge
@jpstm,

Allereerst wil ik je hartelijk welkom heten op het forum!
Graag ontvang ik in een https://forum.telfort.nl/private.php?do=newpm&u=52756 jouw adres gegevens. Zodra ik deze ontvangen heb, kan ik jou een nieuwe brief sturen met jouw gebruikersnaam.

Peer
Badge
@jpstm,

Ik heb jouw gegevens ontvangen en meteen een nieuwe brief gestuurd. Deze brief zal je binnen enkele werkdagen ontvangen.

Peer
@jpstm,

Ik heb jouw gegevens ontvangen en meteen een nieuwe brief gestuurd. Deze brief zal je binnen enkele werkdagen ontvangen.

Peer


Oke, dankjewel voor de afhandeling. 
@Peer  

Ook ik heb geen inloggegevens ontvangen.
Zouden jullie mij een brief met Gebruikersnaam + Wachtwoord kunnen sturen?
Badge
@mxgerritsen,

Ook jou wil ik hartelijk welkom heten op het forum!
Heb je voor mij in een https://forum.telfort.nl/private.php?do=newpm&u=52756 jouw adres gegevens? Na ontvangst ga ik voor jou aan de slag!

Peer

Reageer