beantwoord

100Mbit internet na 2 weken naar 57Mbit

  • 8 juni 2017
  • 34 reacties
  • 684 keer bekeken


Toon het eerste bericht

34 reacties

Beste, gisteren niet veel wijzer geworden. Inderdaad een duurmeting/ 48uursmeting. Het zegel van het Israpunt was verbroken volgens KPN monteur moet Guidion hier met zijn vingers afblijven!
De doos met vlag en slingers staat inmiddels weer op zolder.

Groetjes uit Tilburg.
Reputatie 8
Badge +2
Hoi JFELGM, bedankt voor de reactie en sorry voor mijn late antwoord. Inmiddels heeft een specialist nieuwe aders binnen gelast en heb je nu wél een profiel van 33/100MB. Kun je dit bevestigen? Ik hoor graag van je.
Beste, inderdaad is 30/100 nu haalbaar. Volker-Wessels Telecom heeft de straat opgebroken en een las hersteld. Dit na aandringen van mijn kant want het was weer hetzelfde liedje als vorige keer. "Specialist" had de lijn doorgemeten middels een 48 uurs meting en geen onregelmatigheden vastgesteld. Er was wel ergens een storing in een las maar herstel zou geen resultaat geven. Verder vond ik de opmerking: "U verbruikt gemiddeld 9mb dan is 50 toch genoeg" nergens op slaan. Het ging mij om het principe, KPN/Telfort verkoopt tot 100Mb abo's en dan hoef ik geen genoegen te nemen met 50. Bij alles boven de 85 was ik tevreden geweest maar 50 was gewoon niet goed. Maar goed het is opgelost na 2x Guidion, 4x KPN en 1x Volker Wessels. Nu maar hopen dar het goed blijft gaan,
Groetjes uit Tilburg.
Reputatie 6
Badge +7
Hoi JFELGM, hartelijk dank voor je reactie 🙂. Ik snap goed dat het om het principe gaat, ongeacht wat je verbruik is. Sorry dat het zo moeizaam is gegaan en ik ben blij om te lezen dat het gelukt is. Mocht je toch weer problemen ondervinden, laat het hier dan even weten.
Reputatie 3
Bij gebruik van welke DSL verbinding dan ook heb je in tegenstelling tot fiber of coax een aanzienlijk verschil tussen theoretische en praktische snelheid van het internet.
Bij DSL kan dit oplopen tot wel 50% en meer, zeker voor buitengebieden geldt dit, zelf ben ik nooit weggeweest van de DSL techniek in mijn visie is het ouderwets en technisch achterhaald door glasvezel en kabel.
Alleen door allerlei kunst en vliegwerk lukt het nog om het aan de praat te houden denk hierbij aan pairbonding en VDSL enz.
Hoi Cindy, reken maar dat ik mij laat horen als het weer mis gaat. Tot nu toe gaat het prima!
Voor BeMu, de overstap van coax naar vdsl was welbewust. Ik had mij vooraf goed ingelezen. Glasvezel (FttH) hebben wij niet en komt er niet. Coax werkte voor geen meter. Enorm veel blokjesbeeld. 2monteurs zijn een hele dag bezig geweest om er achter te komen waar de ruis vandaan kwam. Alles mogelijkheden zijn de revue gepasseerd zonder het gewenste resultaat. Ik heb best wel vertrouwen in vdsl maar niet zoveel in KPN, als die club luisterd naar hun mensen in het veld met jarenlange ervaring was het probleem al veel eerder opgelost.
Groetjes uit Tilburg.
Reputatie 7
Badge +7
Hoi BeMu, we doen ons best om de hoogst mogelijke snelheden via DSL te leveren. Er zitten inderdaad technische beperkingen aan deze techniek als je gaat kijken naar de afstand. Met super vectoring worden er tests uitgevoerd. Hiermee kan de theoretische maximumsnelheid nog verder opgeschroefd worden. Ook worden alternatieven als G.Fast in de gaten gehouden. De ontwikkelingen voor DSL staan dus niet stil.
Beste, de verbinding is nog steeds prima, 33uo/104down! Volgens onze gegevens is het administratieve deel nog niet zoals. het hoort. We krijgen wat we willen en daar gaan we ook weer voor betalen. Fijne jaarwisseling voor jullie allen en een voorspoedig 2018.

Gewenst uti Tilburg.
Reputatie 7
Badge +7
Leuk dat je er nog even op terug komt en heel fijn om te zien dat de verbinding nog steeds op de gewenste snelheid is. Jij ook een fijne jaarwisseling en voorspoedig 2018, JFELGM!

Reageer