www.smsdienstenfilter.nl

  • 29 januari 2013
  • 3 reacties
  • 8864 keer bekeken

Badge
Beste Telfort.

Ik heb 21 berichten gestuurd naar 1008. Aangezien dit 2 berichten lang was is dat in totaal 42. Dat betekend aangezien ik geen SMS tegoed meer over had ik 8,40 Euro extra kosten heb. Nu krijg ik per verzonden SMS ongeveer 5 berichten op keer terug dat mijn nummer voor deze dienst geblokkeerd is. Deze dienst heb ik opgeheven en dan krijg ik alsnog steeds die berichtjes. Wel is waar in die 2 uur tijd dat het aangepast werd. Maar nu vraag ik mij af waarom ik voor al die 5 berichten die ik extra terug kreeg ook 0,20 Eurocent moet betalen? Deze berichten ontvang ik toch? Ik heb ongeveer 40 Euro extra onkosten daardoor. Alvast hartstikke bedankt voor de moeite.

Groetjes,
Fleksiebel.

Op dit topic kun je niet reageren. Wil je iets toevoegen, start dan een nieuw topic.

3 reacties

Badge
Welkom op het forum Fleksiebel! Graag kijk ik dit verder voor je na. Kun je in een https:// http://forum.telfort.nl/private.php?do=newpm&u=29381 jouw naam, adres, woonplaats, 06-nummer en e-mailadres aan mij kenbaar maken?

Laïla
Badge
Beste Telfort.

Bij deze wil ik jullie hartstikke bedanken voor jullie fijne service. Ik heb goed nieuws ontvangen met betrekking tot mijn vraag. Nogmaals hartstikke bedankt!

Groetjes,
Fleksiebel.
Badge
Wat fijn Fleksiebel! Wij zijn jou graag van dienst geweest. Ik heb het topic hierbij gesloten.

Laïla