beantwoord

Storing van de email server

  • 26 september 2019
  • 3 reacties
  • 300 keer bekeken

Reputatie 1
Al een paar dagen krijg ik geen emails binnen door een storing bij de server. Tegenwoordig kan alles snel opgelost worden met de techniek, alleen deze storing niet, raar😏

3 reacties

Zie ook
https://forum.telfort.nl/e-mail-310/melding-problemen-met-e-mail-versturen-ontvangen-via-pop3-84406
Reputatie 8
Badge +12
Hoi @Wim1953, balen dat jij ook de problemen hebt ondervinden. Ik zie dat nelly jacoba je al verwezen heft naar het topic waar alles over de storing staat. De storing is inmiddels opgelost. Via de instructies uit het topic krijg je jouw e-mail weer aan de praat. Mocht je ergens niet uitkomen, laat het dan in dat topic weten, dan zullen we daar op reageren.
Zie ookhttps://forum.telfort.nl/e-mail-310/melding-problemen-met-e-mail-versturen-ontvangen-via-pop3-84406

Vandaag de stappen op mijn ipad ondernomen omdat de instellingen opeens in het begin van deze week niet meer werkten, en het werkt gelukkig nu weer. Nu heb ik op de iphone XR ook nog de niet werkende mail staan, ben ik alle mail kwijt als ik deze automatisch laat instellen middels jullie link? Uiteraard was ik oude mail op de ipad kwijt omdat ik deze eerst verwijderd had voor dat ik de bovenstaande stappen heb gevolgd. Anders moet ik eerst de oude berichten maar naar de laptop sturen.

Admin: reactie afgesplitst naar dit topic

Reageer