Kan geen mail versturen naar Hotmail accounts

  • 4 juni 2020
  • 4 reacties
  • 331 keer bekeken

ik kan geen mail versturen van mijn telfortglasvezel account naar hotmail email adressen (ook niet naar die van mijzelf). heb al een een foutmelding gekregen maar meestal krijg ik deze niet.

in de foutmelding het volgende

host hotmail-com.olc.protection.outlook.com [104.47.48.33]     Delay reason: SMTP error from remote mail server after pipelined MAIL (eigen mail adres)   SIZE=26529:     451 4.7.650 The mail server [213.197.30.111] has been temporarily rate limited due to IP reputation.   For e-mail delivery information, see https://postmaster.live.com (S775) [CO1NAM05FT040.eop-nam05.prod.protection.outlook.com] 

 

Ik kom er niet uit. Wie kan me helpen?? wat moet ik doen??


4 reacties

Reputatie 8
Badge +11

Welkom bij ons op het forum @Roelofbsa. Dat je alleen niet naar Hotmail adressen kunt mailen is erg specifiek, lukt het ook niet als je naar andere adressen probeert te sturen, bijvoorbeeld Gmail? En wat gebeurt er als een Hotmail adres naar jouw Telfort adres mailt, komt dat wel aan, of komt er dan ook een foutmelding?

Ontvangen is geen probleem. zover ik weet is dit allen bi hotmail. gmail gaat wel goed.

 

Reputatie 8
Badge +11

Duidelijk, dan wil ik een specialist mee laten kijken, kijken wat hij ons hierover kan vertellen. Zou je daarvoor jouw Telfort e-mailadres, een van de hotmailadressen waar je heen hebt gemaild en een verzend datum/tijd van een testmailtje in je forumprofiel kunnen zetten bij 'Extra informatie’? Als je me daarna hieronder laat weten dat je dat hebt gedaan kan ik er voor je mee bezig :slight_smile:

Reputatie 8
Badge +11

Hoi @Roelofbsa, ik heb nog geen reactie van je gezien. Op je profiel zie ik de gevraagde gegevens ook nog niet staan, als ik hierbij nog met je mee kan kijken hoor ik het graag van je.

Reageer