verlengen abbo

  • 31 juli 2012
  • 2 reacties
  • 1616 keer bekeken

hallo. mn partner kan verlengen maar zie nergens staan verlengen bestaande abbo. we gaan niet verlengen wat telfort aanbiedt want dan zou hij flink minder krijgen en nog meer kosten. hij heeft nog voor 10 euro per maand internet zonder data limiet enz enz. waar kan ik dat vinden verlengen bestaande abbo? en als we niet verlengen neem ik aan dat abbo gewoon doorloopt al dan wel of niet met huidige korting?
groeten!

2 reacties

Is toch belachelijk dat als mn partner gaat verlengen hij dan 28 euro per maand kwijt is en dan heeft hij niet eens onbeperkt internet en neemt hij geen overgebleven belminten en sms,jes mee naar de volgende maand. Hij kan beter gewoon z,n abbo door laten lopen. Wil telfort geen klanten vast houden?? Niet slim bezig bij Telfort. Och nu alle tijd om eens verder te kijken wat andere providers te bieden hebben.

Jammer dat reactie van Telfort uitblijft. Zijn we daarvoor al ruim 6 jaar klant geweest????
Afgelopen zaterdag bij een telfort winkel en daar een verkoper verteld dat dit rare gang van zaken is. Hij kon dan ook niet anders (hij slikte ook even) dan toegeven dat oude abbonnees beter niet kunnen verlengen omdat oude abbonnees nog onbeperkt internet hebben en hun overgebleven bel/sms meenemen naar de volgende maand. Hij heeft ook uitgerekend dat m,n partner paar euro,s meer kwijt is als de korting verdwijnt dan als je gaat verlengen en je hebt na verlengen minder data en je neemt niks mee naar de volgende maand. Wij willen best verlengen maar dan met huidige abbonements vorm. begrijp niet waarom bestaande klanten zo weinig (of beter gezegd niks)  voordeel krijgen als nieuwe klanten. Jammer dat enig reactie van Telfort uitblijft.

Groeten van een klant die al 6 jaar lid klant is.

Reageer