Mensen horen een in gesprek toon, terwijl ik bereikbaar ben

  • 4 augustus 2013
  • 10 reacties
  • 26780 keer bekeken

Reputatie 1
Badge
Als mensen mij bellen krijgen ze een in gesprek toon.
Dit terwijl ik bereikbaar ben en niet in gesprek?

Hebben meer mensen hier last van?
Dit heb ik eerder meegemaakt (2jaar geleden), dit gebeurde ook toen ik bij BEN een abbonement afnam.
Toen was voor mij de enige oplossing overstappen maar daar heb ik nu eigenlijk echt geen zin in!

10 reacties

Badge +2
Toestel uit en aan zetten helpt vaak. Daarnaast simkaartje in ander toestel proberen. Soms komt het zelfs voor dat je mensen per ongeluk op de blokkeerlijst zet (vooral bij Samsungs); dit laatste kan je op de telefoon zelf controleren. In dat geval wordt iedere oproep van die persoon geweigerd en krijgt diegene een in gesprek toon.
Badge
Ja hier ook problemen! Sinds gisterochtend zegt mijn telefoon opeens dat ik alleen nog maar noodoproepen kan doen. Sindsdien ben ik in Utrecht, Ermelo en Den Haag geweest en overal hetzelfde probleem.
Ik heb mijn HTC One nu al een paar keer geprobeerd opnieuw op te starten met de hoop dat er weer leven in komt. Ook de Simkaart eruit gehaald en er weer ingezet, maar dat hielp niet.
Ik heb helaas geen telefoons in de buurt waar een Micro Sim inpast, dus ik kan geen crosscheck doen! Zo vervelend, ik ben nu al twee dagen volledig onbereikbaar en de klantenservice kan ik ook morgen pas bellen. :(
Facturen zijn betaald en alles. Ik heb een vermoeden dat het de telefoon kan zijn, kan ook zijn dat de simkaar kaduuk is. Argh. D:

Heeft iemand tips? Ik heb niet zo'n zin om AH Prepaid te gaan halen voor m'n Nokia 3410...
Reputatie 3
Badge +1
@yvonne85,

Welkom op het forum! Wat vervelend dat je nu slecht bereikbaar bent. Krijgen alle mensen die jou proberen te bellen deze toon te horen? Er is geen storing hierover bekend. Heb je de tips van Matthijs1986 al toegepast? Ik verneem graag de uitkomst hiervan.

@Dakduif,

Welkom op het forum!
Balen dat je nu niet kunt bellen. Heb je jouw simkaart al eens uit het toestel gehaald en deze opnieuw geplaatst? Lukt het wel om handmatig het KPN-netwerk te selecteren?

Denise
Badge
Beste Remise, ik heb inderdaad al geprobeerd om de simkaart eruit te halen en er weer in te doen maar dat hielp helaas niet.
Handmatig het KPN netwerk selecteren? Ik zou zo 123 niet weten hoe dat zou moeten op deze telefoon. Maar ik ga nou eerst eens jullie klantenservice bellen. Even kijken wat daar uit komt. 🙂
Badge
*Denise. Vaaage autocorrect.
Reputatie 1
Badge
Hey ja tips toegepast geen oplossing gevonden.
Onbereikbaar voor verschillende providers. Vandaag bellen met klantenservice.
Toevallig heb ik ook een HTC Dakduif. Succes met je probleem!
Reputatie 3
Badge +1
@Dakduif en Yvonne85,

Hebben jullie inmiddels al contact gehad met de klantenservice? Mocht het niet opgelost zijn dan verneem ik dat graag en help ik jullie graag verder.

Denise
Reputatie 1
Badge
@denise
Contact gehad met de klantenservice de toon was raar maar ze heeft de simkaart opnieuw opgestart (gereboot)
Gisteravond met mijn vriend of ik bereikbaar was.
Voor Vodafone wel maar voor Ben niet. Wat kan ik hieraan doen?
Yvonne
Reputatie 3
Badge +1
@Yvonne85,

Goed om te lezen dat Vodafone nummers jou in ieder geval weer kunnen bereiken! Wel vervelend dat dit bij nummers van BEN nog niet lukt. Gaat dit om één of meerdere nummers? Graag ontvang ik jouw naw-gegevens, 06-nummer en de betreffende nummers via een privébericht. Na ontvangst laat ik dit voor je uitzoeken door onze specialisten.

Denise
Badge
Hallo,
Ja ik heb ondertussen contact gehad met de klantenservice en ben in Den Haag naar een Telfort winkel gegaan. Daar heeft een medewerker handmatig het KPN netwerk geselecteerd en daarna moest ik de telefoon opnieuw opstarten. Voorlopig doet alles het weer.

Het was alleen echt een hel om die optie te vinden in de HTC One. Bleek dat je de optie "Mobiele gegevens" (te vinden in 'Instellingen') ingedrukt moet houden. Als je hem dan weer loslaat, verschijnt er opeens een nieuw menuutje waarin je de mobiele provider kunt kiezen.
Het lijkt wel paaseieren zoeken in m'n eigen telefoon. Hulde aan de medewerkster voor het vinden van die optie! En nou hopen dat 't niet weer gebeurt.

Reageer