Afkopen + nummerbehoud??

  • 8 mei 2012
  • 1 reactie
  • 4248 keer bekeken

Badge
Hallo,


Sinds kort ben ik van plan om over te stappen naar een andere provider en wil hierbij mijn nummer behouden. Mijn abonnement loopt af op 1 november 2012. Ik zou graag per 1 juni een nieuw abonnement in willen laten gaan bij een andere provider.

Nu lees ik op een hoop website's van andere telco's in nederland dat ik bij het overgaan van de een naar de ander mijn nummerbehoud moet laten regelen door de desbtreffende aanbieder waar ik naartoe ga. Hiernaast staat er in kleine letterjes onder dat ik dit maximaal 2 maanden voor de einddatum van mijn huidige contract kan doen.

Mijn vraag luidt:
Moet ik nu eerst mijn abonnement afkopen bij telfort en vervolgens nummerbehoud aanvragen bij mijn nieuwe provider? Of wordt bij de aanvraag van nummerbehoud direct mijn abonnement stop gezegd en krijg ik vervolgens een laatste factuur met het resterende bedrag?

Alvast bedankt.
Bas

1 reactie

Badge +2
@Homaien,

Welkom op het forum!

Het beste wat u kunt doen is eerst bij onze klantenservice aangeven dat u het contract wilt afkopen. Er wordt dan vanzelf gevraagd of u het 06-nunmer wilt behouden.

Daphne

Reageer